Campanii Facebook & Instagram Ads

Profită de potențialul Facebook

Promovează site-ul tău pe cea mai mare rețea de socializare

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume. Are peste 2 miliarde de utilizatori înregistrați la nivel global și peste 10 milioane de utilizatori în România.

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook, noi vă putem ajuta să creșteți numărul clienților prin anunțuri care să ajungă exact la publicul dorit. Cum facem noi asta? Printr-o segmentare precisă prin care targetăm direct persoane reale interesate de serviciile sau produsele tale: vârstă, sex, localitate, interese sau hobby-uri. Toate aceste elemente fac ca un anunț să fie promovat doar persoanelor care sunt direct interesați de serviciile sau produsele tale.

Facebook pune la dispoziție mai multe tipuri de reclame diferite, iar noi ne ocupăm să le alegem pe cele mai potrivite pentru afacerea ta, in funcție de strategia stabilită.

Unde pot apărea anunțurile Facebook Ads?

Este printre cele mai performante canale de marketing online cu o rețea vastă de posibilități de plasare a anunțurilor:

 • Facebook: Facebook News Feed, Facebook Right Column, Facebook Stories, Facebook Video, Facebook In-Stream Video; Facebook Instant Articles.
 • Instagram: Instagram Feed, Instagram Explore, Instagram Stories.
 • Facebook Messenger: Messenger Inbox, Messenger Stories, Messenger Sponsored Messages.
 • Facebook Marketplace
 • Audience Network: Rețea de site-uri și aplicații mobile partenere Facebook.

Tipuri de campanii Facebook Ads?

De la creșterea numărului de vânzări în magazinele online, generarea de lead-uri pentru servicii, Facebook oferă peste 100 de posibilități de targetare precisă:

 • Campanii de Branding & Awareness: persoanele tind să cumpere mai mult de la un business ce prezintă “încredere”. Strânge mai multe like-uri la pagina ta, fă ca postările tale să ajungă la câți mai mulți useri, cu cost minim.
 • Campanii de Engagement: destinate persoanelor care îți cunosc afacerea, dar încă nu sunt clienți.
 • Campanii orientate pe Acțiune: sunt campanii ce atrag clienți noi pentru afacerea ta.

Publicitate pe Instagram

Instagram este canalul cu cea mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani. Are peste 1 miliard de conturi active la nivel global și peste 1 milion de utilizatori în România. Folosește aceleași instrumente de promovare ca și Facebook, ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Prin anunțuri personalizate poți transmite într-un mod mult mai creativ mesajul afacerii tale, construind relații strânse cu potențialii clienți.

De ce să implementezi o campanie Instagram Ads?

 • Branding & Awareness: pe Instagram oamenii împărtășesc și descoperă produse și servicii noi. Gradul de engagement al utilizatorului cu un brand este de 10 ori mai mare pe Instagram decât pe Facebook.
 • Consolidezi relații: inspiră, crează conținut și conectează-te cu cei care te urmaresc
 • Crești numărul de clienți: crește vânzările și vizitatorii site-ului tău prin anunțuri personalizate pe Instagram

Vrei să afli câți clienți îți poate aduce o campanie pe Facebook?